Universitat Rovira i Virgili

Departament d'Història i Història de l'Art

DEPARTAMENT D'HISTÒRIA I HISTÒRIA DE L'ART

DEPARTAMENT D'HISTÒRIA I HISTÒRIA DE L'ART

DEPARTAMENT D'HISTÒRIA I HISTÒRIA DE L'ART

DEPARTAMENT D'HISTÒRIA I HISTÒRIA DE L'ART

És que el vostre treball és millor historiadors? En ell es gasta més temps i més oli per les llanties. Perquè depassant qualsevol límit, tots arribeu a les mil pàgines i fins i tot les supereu, i us costen cares per la gran quantitat de papir que necessiteu emprar. Així ho ordena l'ingent nombre d'assumptes i la tradició d'aquestes obres. I no obstant això què es cull d'aquí? Quin és el fruit de solcar aquesta terra?

JUVENAL, Sàtires, 7.  Anys 100-128 d. C.


NOVETAT IMPORTANT DEL CURS VINENT 2021-2022

EL NOU PROGRAMA FORMATIU DELS GRAUS D'HISTÒRIA I D'HISTÒRIA DE L'ART I ARQUEOLOGIA ARRIBARA AL QUART CURS

Els professors del Departament d'Història i Història de l'Art de la URV imparteixen docència a la facultat de Lletres als graus d'Història, d' Història de l'Art i d'Antropologia i Evolució Humana. També a la facultat  de Ciències de l'Educació i als campus de terres de l'Ebre i Coma-ruga, als graus d'Educació infantil, d'Educació primària i la doble titulació d'Educació infantil i primària.

Els estudiants d'Història i Història de l'Art es poden especialitzar en una àrea concreta de coneixement a través de les mencions. Acabats els Graus hi ha l'opció de continuar la formació gràcies a una oferta variada de màsters i  les col·laboracions amb instituts d'investigació com l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica o l'Institut de Paleoecologia Humana i Evolució SocialNotícies

Més informació